Carti personalizate

Carti de povesti pentru copii

Carti de povesti personalizate pentru copilul tau
Copiii iubesc povestile si personajele din povesti. Dar la fel de mult le place sa fie in centrul atentiei. De cele mai multe ori ei se confunda cu personajul principal si se lupta cu fortele raului pentru a le învinge.

Fiecare copil merita acest cadou deosebit.
Noi va propunem o noua varianta de carte, personalizata, in care copilul tau este chiar personajul principal. Astfel el va avea propria lui poveste, in care va putea citi numele lui de mai multe ori si va descoperi cu entuziasm ca este chiar eroul principal.

Nu taiati aripile copiilor, lasati-i sa zboare…
Cartile personalizate ii ajuta pe copii sa iubeasca lectura, le dau mai multa incredere in fortele proprii si le stimuleaza creativitatea. Ele au un impact pozitiv asupra dezvoltarii personalitatii acestora. Copiii se adapteaza mai greu la realitatea adultilor. Cartile personalizate ii ajuta sa se integreze mai usor in societate si sa se dezvolte mai rapid din punct de vedere intelectual.

Aceste carti cuprind o poveste in care personajul principal este chiar copilul tau.

Toate cartile vor avea o dedicatie speciala la cerere (din partea celor dragi, a lui Mos Craciun, a lui Mos Nicolae, a gradinitei, a scolii etc.).

This entry was posted in Carti de Povesti and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.